Khamis, 13 September 2012

Kenapa Memilih Kami


Kenapa anda perlu memilih kami?

PERKARA
KETERANGAN
MEMATUHI PERUNDANGAN
Syarikat berdaftar dengan SSM
PENGURUSAN YANG BERPENGALAMAN
Pihak Pengurusan Raudhah Umrahajj telah mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman didalam perkhidmatan pengurusan Pelancongan, Umrah, Haji, Badal Haji dan Umrah, Korban, Aqiqah, Wakaf dan Khatam Al-Quran seta pengimport dan pengedar Air Zam-Zam.
HARGA
Harga perkhidmatan adalah kompetetif dan berpatutan
SAHAM AKHIRAT
Bayaran wang Umrah, Haji, Badal Haji dan Umrah, Korban, Aqiqah, Wakaf dan Khatam Al-Quran sambil melabur dalam saham akhirat. Sebahagian dari yuran tersebut akan disalurkan kepada Pembinaan Masjid, Madrasah dan Pusat Tahfiz terpilih agar impaknya berpanjangan dan berterusan kepada arwah dan juga pemberi.
PETUGAS / PELAKSANA
Terdiri dari kalangan orang yang terpilih dan dipercayai iaitu pemastautin tetap Kota Makkah Al-Mukaramah yang mempunyai pengalaman luas dalam mengerjakan ibadah Haji dan Umrah setiap tahun.
DISERTAKAN UMRAH WAJIB
Sebagai pelengkap ibadah Haji untuk setiap Allahyarham / Allahyarhamah.
MAJLIS TAHLIL
Mengadakan majlis TAHLIL untuk Allahyarham / Allahyarhamah.
PENGAKUAN PELAKSANAN
Sebagai perakuan dan bukti ibadah Badal Haji telah dilaksanakan, satu sijil yang ditanda tangani oleh pelaksana akan diberi
HADIAH IRINGAN
Sebagai menghargai pewaris yang telah menyempurnakan tanggungjawab arwah, beberapa hadiah iringan disertakan seperti Sejadah, Tasbih, Minyak Attar dan 500ml Air Zam Zam.